UGT celebra la flexibilització de les mesures enfront de la Covid

Fecha: 08 Sep 2021

Mesa de diàleg social presidida per Francina Armengol

UGT ha celebrat la flexibilització de les mesures enfront de la Covid, com la simplificació de trámits per l’entrada a Balears dels viatgers nacionals i l'augment d'aforament en els esdeveniments culturals i esportius.

Són dos de les decisions que s'han pres a la darrera Mesa de Diàleg Social, en la qual s'ha acordat que els nacionals als amb certificat Covid no hauran de presentar el formulari QR quan arribin a Balears.

La vicesecretària general d'UGT, Xisca Garí, ha explicat que tots els esforços fets per a controlar la pandèmia estan donant "bons resultats", la qual cosa permet continuar suavitzant les restriccions i això porta al fet que pugui haver-hi activitat econòmica". 

Ha afegit que s’ha aconseguit que hi hagi una temporada turística adequada donades les circumstàncies. "Ara toca prolongar-la i que les ajudes a les empreses arribin com més aviat millor. Entenem la incertesa i precocupació dels treballadors sobre el futur. Des d'UGT estam demanant que els ERTO es prolonguin el temps que sigui necessari i que es reprengui la prestació extraordinària per al personal fix discontinu a partir de l'1 d'octubre”, ha conclòs Garí.

Fuente: UGT Illes Balears